Shikoni se ç’farë ndodhë me njeriun i cili hudhet në kafazin e luanit| Video

Në një kopsht zoologjik në Santiago, Çile, një njeri heq të gjitha rrobat dhe hudhet në gropë ku gjindet luani. 20 vjeçari, Franco Ferrada nuk ishte pajtuar me vdekjen e së ëmës dhe për të larguar dhimbjen tentoi që të vrasë veten duke u hudhur në një gropë luanësh. Shikoni videon më poshtë:

Source:impressivethings.me