5 Shenja se jeni duke dale ne takim me nje psikopat emotiv

Kur përfundojme një marrëdhënie, fillojmë të analizojmë se çfarë ndodhi dhe të kërkojmë shkakun e vërtetë të ndarjes. Është vështirë për të kuptuar menjëherë nëse ajo ishte vetëm një rastësi apo një shpërthim emocional.
Ata gjithmone do t’u fajesojne ju per veshtiresite ne lidhje.
“Ti me shperqendrove dhe une dogja maicen”

Mos mendoni se ata janë budallenj dhe nuk kuptojnë asgjë. Përkundrazi, ata e dinë se ky është faji i tyre, por natyra e tyre thjesht nuk u lejon atyre të pranojnë gabimin e tyre. Ata deshirojne t’u bëjnë të mendoni se çfarëdo e keqe qe ndodh, ju jeni gjithmonë personi i vetem që duhet fajësuar.

Ata vazhdimishte genjejne qe t’u bejne te ndjeheni njejte.
“Duhet te humbesh peshe”

Duke folur për gënjeshtra, vlen të përqendrohemi në faktin se një person do të genjeje jo vetëm në tema te pergjithshme – ata janë në gjendje të mashtrojnë nga asgje. Nga ky pozicion, atyre  absolutisht nuk u interesojnë ndjenjat tuaja, dhe as nuk e kuptojnë atë që po bëjnë.

Ata u fajesojne per faktin qe jane te paafte te a

rrijne dicka ne jeten e tyre.
“Ti nuk me inspiron te punoje”

Ky person është i sëmurë mendërisht. Ata besojnë se çdokush rreth tyre është fajtor për dështimet e tyre. Siç u përmend më lart, ndjenjat tuaja nuk janë të rëndësishme për ta. Ata do të përsërisin të njëjtën gjë pa pushim: “Është për shkakun tend qe une nuk mund t’i arrij qëllimet e mia.”

Ata do te tentojne te zvogelojne dinjitetin tuaj.
“Ku i kam papucet? Perseri do kemi lasanja per darke??”

Për një person si ky, ju keni vlere pikërisht sa një telekomandë me pluhur. Ata gjetën një person të përsosur që ka ndjenja të ngrohta për ta dhe ata do t’u kontrollojnë ju për të plotësuar nevojat e tyre të vogla. Nuk mund të ketë ndjenja reciproke fare.

Ata do t’u ndalojne te komunikoni me te afermit tuaj.
“Ndalo se foluri me shoket tuaj”
Duke qenë me një person të tillë, është pothuajse e pamundur të kërkoni ndihmë. Duke kufizuar komunikimin me botën rreth jush, ata ju lidhin me ta përgjithmonë duke ju bërë të sigurtë se mund të mbijetoni në këtë botë vetëm duke qëndruar me ta.

Është më mirë të qëndroni larg nga njerëzit që sillen kështu, sepse mund të marrin gjënë  më të çmueshme që keni: jetën tuaj.