Fotografi qe flasin per kohet nga e kaluara

Disa foto bardh e zi nga e kaluara qe deshmojne se kohet ishin me interesante atehere.

Mos u brengosni, gjitcka eshte nen kontroll!

Ska gje qe s’do te bente per shokun e tij. 

Nese je i etur, gati co gje do te kryente pune ne vend te nje gote 😛

Sepse te gjithe lodhen ndonjehere 🙂 

Nje sorre e kujdesshme 🙂

Kur ndihmesja enderron te beje balet 😛 mbase dhe i realizohet

Nje rojtar po deshmonte se sado te terhiqte te tjeter dhe te peshonte perpara, s’do te mund te levizte ushtrine e disiplinuar te ushtrise angleze.

Mund te dilni ngadale:)

Nje kale qe po drekonte me pronarine  tij

Jen Shleter ishte xheloze per Ricky Lofa i cili shkoi pranë nje zonje tjetër – edhe nëse ajo zonjë ndodh të jetë nusja! 

Në hapjen e një dyqani të ri Robert Hall në Memphis, një xhaketë me madhësi 39, përpiqet të shesë vetveten 😀

Muzeu i Artit Modern të San Franciskos duket të ketë diçka më interesante sesa arti bashkëkohor.

Kur saksofoni te behet kapela e mbremjes 🙂