Disa truke grimi qe u bejne te dukeni me te rinj

Shpesh ndodh që ndjehemi shumë më të rinj se sa dukemi. Ju nuk mund ta ndalni kohën, por është tërësisht në fuqinë tuaj qe ti sillni harmoni vetes tuaj ne pjesen e brendshme dhe të jashtme.
Vetullat– Vetullat e holla, te skalitura ju bejne te dukeni me ne moshe, ndersa vetullat e trasha u bejne te jepni pamje me te re.

Lekure te bute kremuese
Pudra per fytyre u ben te dukeni me te vjeter, qe te dukeni me te rinj perdorni krema per fytyre dhe ndricime, hijezime te lehta dhe dhe ruzhe per mollezat.

Floke te celet
Floket e erret do shpalosin vijat e fytyres duke treguar keshtu me dukshem moshen tuaj, ndersa floket e hapur sidomos dy nuanca me te hapur se ngjyra origjinale e flokut tuaj, do t’ju beje te dukeni me te rinj.

Ekuilibri ne mes rrezitjes dhe lekures shume te zbehte
Shume rreze dielli qe u bejne te dukeni me te erret, ose shume fytyre e zbehte, asnjera nuk eshte mire.
Qe te dukeni me te rinj perdorni ngjyra portokalli dhe pjeshke. Kjo me se miri tregohet nga grate aziatike qe duken shume te reja.

Efekti i buzeve  te “lagur”

Efekti i ngjyrave mat tregon rrudhat tuaja dhe ben qe lekura juaj te duket me e thate dhe gjithashtu zvogelon volumin e buzeve.
Buzekuqet me me shkelqim te lehte dhe te “lagur” zbusin dukjen e rrudhave dhe bejne qe buzet tuaja te duken me te fryra.

Hijezim i ndritshem ne pjesen e lartme te syrit 
Përdorni hijet e lehta ne pjesen e lartme te syrit, duke aplikuar një hijezim të errët te lehte ne pjesen e poshtme te syrit qe te jepni pamje me te re.

Volumi dhe shkelqimi i flokeve 
Qe te dukeni me te rinj jepuni flokeve tuaj volum me tharese flokesh dhe pak shkume. Vendoni vaj ne majat e flokeve qe te shkelqejne. Floket e persorus jane ato deri ne shpatulla.
Stilet e flokeve pa volume dhe pa shkelqim u shtojne moshen.

Laps ngjyre kafe ne vend te lapsit te zi
Lapsi i zi i syve ngushton pamjen e syve, duke e bërë skuqjen më të dukshme nëse keni skuqje sysh. Pamja e përgjithsme është e lodhur.
Zëvendësoni lapsin e zi me një ngjyrë kafe ose blu të errët. Këto ngjyra do t’i bëjnë sytë tuaj me të ndritshem dhe do të fshehin atribute të tregojne moshen tuaj.

Puder me ngjyre me te hapur

Nese deshironi te dukeni me te rinj vendosni puder me ngjyre me te hapur, kjo do t’ju beje te dukeni me te rinj dhe me te fresket, ndersa ngjyrat e erreta ne fytyre ju shtojne moshe.

Floke mesatare dhe qerpike me volume

Qerpike jo te lyer mire ndikojne qe edhe nese jeni rregulluar teresishte nuk do te dukeni mire.
Perdorni rimel qe do tu japin volume qerpikeve tuaj sepse syri i madh ju heq shume vite nga mosha.