13 bijat qe trasheguan sharmin e eterve te tyre

Shumë fëmijë trashëgojnë jo vetëm elementët e pamjes së prindërve, por edhe talentet, bukurine dhe karizmen e tyre. Ky fakt i mrekullueshëm  ilustrohet në mënyrë të përkryer nga shembuj nga bota e aktrimit dhe muzikës. Këtu janë bijat e 13 njerëzve të famshëm, talentet e të cilëve thjesht nuk mund të lëvdohen sa duhet.

Jean-Claude Van Damme dhe Bianca Brigitte Van Damme

Johnny Depp and Lily-Rose Melody Depp

Sylvester Stallone dhe vajzat e tij

Arnold Schwarzenegger and Katherine Eunice Schwarzenegger

Mick Jagger and Lizzie Jagger

Bono and Even Hewson 

Alec Baldwin and Ireland Baldwin 

Sting and Fuschia Sumner

Gordon Ramsay and Matilda Ramsay

Bruce Willis and Tallulah Belle Willis

Phil Collins and Lily Collins

Keith Richards and Theodora Richards

Clint Eastwood and Francesca Eastwood