17 Foto impresive që tregojnë një anë të tjeter të jetës

Ne kemi mbledhur disa foto shumë interesante që me siguri nuk keni i parë më parë. Le të mësojmë diçka të re së bashku!

Kometa e krahasuar me madhesine e qytetit te Los Anxheles

Nje armadillo qe fle

Keshtu do te dukej Zoe Deschanel me sy ngjyre kafe

Parkim i teknologjise me te re, fabrika e Volkswagen Wolfsburg

Nje ylber 360 shkallesh

Dy peme qe kane nje dege te perbashket

Fusha e fermereve ne Arabine Saudite

Gruri dhe livanda

Toka e pare nga Marsi dhe Marsi i pare nga Toka

Nje transplant i korneas se syrit

Grafine aerogel- materiali me i lehte i krijuar ndonjehere

Lumi ujor Magdeburg ne Gjermani

Nje ylber dhe vetetime sebashku

Ne zemer te detit

Nje veture transparente akrilike

Shikoni si funksionojne gjenet; shihni familjet e te posamartuarve

Muri i madh i Kines perfundon ketu