Toka, dikur dhe tani: ndryshime dramatike në planetin tone zbulohen nga imazhet e pabesueshme të NASA-s

Nëse krahasoni disa nga fotografitë që mund të gjenden në faqen e internetit të NASA-s, ju mund të shihni se si qeniet njerëzore kanë ndryshuar pamjen e planetit tonë gjatë viteve. Dallimi kohor midis këtyre imazheve varion nga pesë deri  në 100 vjet. E pabesueshme.

Akullnaja Pedersen, Alaske. Vere, 1917 — vere, 2005

Deti Aral, Asia qendrore. Gusht, 2000 — Gusht, 2014.

Liqeni Oroville, Kalifornia. Korrik, 2010 — Gusht, 2016.

Akullnaja Karol. Alaske. Gusht 1906 – Shtator 2003.

Liqeni Powell, Arizone dhe  Utah. Mars, 1999 — Maj, 2014.

Alaske, korrik, 1909 — gusht, 2005.

Pyjet ne  Rondonia, Brazil. Qershor, 1975 — gusht, 2009.

Akullnaja McCarty. Alaske. Korrik, 1909 — Gusht, 2004.

Lumi Dasht, Pakistan, gusht 1999 – qershor, 2011. Diga Mirani, furnizon me ujë të pijshëm dhe energji zonën përreth. Gjithashtu ndihmon në mbështetjen e bujqësisë lokale.

Malet  Matterhorn në Alpe, në kufirin midis Zvicrës dhe Italisë. Gusht, 1960 – gusht, 2005.

Pylli Mabira, Ugande. Nëntor 2001 – Janar 2006.

Akullnaja Toboggan. Alaske. Qershor, 1909 – Shtator, 2000.

Akullnaja Kori Kalis. Peru. July, 1978 — July, 2011.

Liqeni Mar Cikita , Argjentine. Korrik, 1998. — Shtator, 2011.

Akullnaja Muir, Alaske. Gusht, 1941 — Gusht, 2004.