16 foto te shkrepura ne momentin e duhur

Kemi zgjedhur disa foto te shkreputa nga fotografe te talentuar, tani mbani syte hapur, shikoni perreth jush, asnjehere nuk i dihet mbase dhe ju do te shkrepni kesi lloj fotosh.

Ironia e jetes.

Nje keterr qe po vraponte pas lajthise

Nga do ja mbathesh tani?

Do te thote legjenda na qenka e vertete 🙂

Thjesht nje i rritur qe po luan me veturat e tij

Kur rastesia eshte mbret i botes 😛

Duke luajtur me aeroplanin dhe birin tim 

Uji qenka i mrekullueshem sot  

Snoopi duke bere nje sy gjume

Guri nen mbulese

Mace e turpshme

Pellumbi qe bombardoi shfaqjen e aeroplaneve ne Wels

Syze fluskash

Duke fluturuar perreth qytetit

Plasja e nje fluske

Uragani Patricia që godet Puerto Vallarta-n, Meksikë