Shikoni art te vertete ne muret e rrugeve te botes, shihni shtetin e Polandes dhe zemren e saj

Arti eshte qetesues shpirti kudo qe e sheh. Me poshte keni disa fotografi te artit te miremenduar neper disa shtete te botes ne rruget e tyre.

Papiti, Tahiti.

PEru.

Tauranga, Zelanda e re.

Papiti, Tahiti.

Kalais, France.

Miami, SHBA.

Montreal, Kanande.

Osllo, Norvegji

Lodz, Polande.

Montreal, Spanje.

Ordese, Spanje.

Bobova, Polande.

Turin,Itali

Sile, Malta dhe Sapri, Itali

Bristoll, Angli

Paris, France

Buenos Aires, Argjentine