Disa gabime në filmin Titanik që nuk i keni vërejtur…

Ju sigurisht që keni parë filmin Titanik. Ai është njëri ndër filmat më të shikuar dhe më të adhuruar i të gjitha kohërave. Por edhe ky film si gati çdo film, ka bërë disa lëshime që mbase ju nuk i keni vënë re. Shikoni fotot më poshtë:

Nishani i Rose… Ndryshon anën

Si nuk preu duart?

Pallto e ndryshme në ngjyrë dhe në gjatësi…

Këtu keni një gabim më të madh…Reflektimi i kamerës

Rrypat zhduken

Flokët e Leos rregullohen vet…

Lapsi magjik… Viza që zbehet…

Materiali i fustanit o është i kapur për hekur o jo…

Source:icreative.am